Even geduld a.u.b...
Even geduld a.u.b...

Persberichten

PNEUS ONLINE lanceert in Frankrijk de 1e Garantie Europese Hulpverlening 24 uur per dag en 7 dagen per week op uw banden

PNEUS ONLINE lanceert in Frankrijk de 1e Garantie Europese Hulpverlening 24 uur per dag en 7 dagen per week op uw bandenPNEUS ONLINE (https://www.pneus-online.fr) was de eerste firma die in 2001 al op internet nieuwe banden verkocht voor auto's en motoren. Zij waren ook de eerste in Europa die op internet een verzekering aanboden voor banden.

Deze verzekering dekt een lekke band, schade door stoten tegen stoepranden of door vandalisme. PNEUS ONLINE innoveert nog meer.

Vandaag de dag, biedt de garantie, ongeacht waar u bent in Europa, naast de gebruikelijke verzekering een pechhulp hulpverlening voor uw voertuig 24 uur per dag en 7 dagen per week gedurende 2 jaar voor slechts 7 euro per band voor alle banden die bij PNEUS ONLINE zijn gekocht, ongeacht het merk.

Deze nieuwe garantie hulpverleningsverzekering biedt de beste Europese dekking met unieke vergoedingspercentages. PNEUS ONLINE, specialist in de verkoop van banden op internet, afficheert prijzen van grote merken die tot 40% lager zijn dan die in het traditionele circuit. Een ander voordeel is dat de levering bij u aan huis of bij een partner garage geheel gratis is.

Deze nieuwe garantie hulpverleningsverzekering 24/24 van PNEUS ONLINE biedt u de mogelijkheid om eindelijk volledig zorgeloos te rijden.

Meer informatie betreffende deze garantie op https://www.pneus-online.fr/garantie-pneus.html