Even geduld a.u.b...
Even geduld a.u.b...

Persberichten

Winterbanden, het is voor iedereen en nu!

Winterbanden, het is voor iedereen en nu!Voor meer veiligheid, is het aangeraden om niet te wachten om met winterbanden te worden uitgerust. Wist u dat, onder de 7°C, zomerbanden een beetje van hun grip op de weg verliezen?

Waarom winterbanden en welke moet u kiezen?
Met winterbanden, die ontworpen zijn om een goede grip op de weg bij koud weer te houden, houdt de bestuurder een veel betere controle over zijn voertuig. Dat is niet het geval met zomerbanden die hun elasticiteit en hun efficiëntie verliezen als de temperatuur tot 7 graden daalt.

Pneus Online™ heeft over dit onderwerp een pagina met een samenvatting van het belang van winterbanden gepubliceerd: https://www.banden-pneus-online.nl/winter-uitrusting.html

Onder de meest stevige en efficiënte profielen in de winter, vindt u met name het Finse merk Nokian voor winterbanden met de sterprofielen NOKIAN W PLUS en NOKIAN WR G2, verkrijgbaar bij Pneus Online™ in veel verschillende maten. En niet te vergeten het hele scala van winterbanden van traditionele merken zoals MICHELIN, DUNLOP, PIRELLI of VREDESTEIN.

Bespaar uw zomerbanden, ga voor winterbanden!
Met de laatste strenge winter die Europa ervaren heeft, was er een grote vraag naar winterbanden die tot een tekort in heel veel garages heeft geleden, zelfs in grote winkels en vooral in gebieden waar er geen sneeuw valt.

Dankzij zijn groot aantal Europese leveranciers, was Pneus Online™ een van de weinige die nog enkele winterbandenprofielen in alle maten aan het eind van de winter aanbood.

Pneus Online™ raad u sterk aan om op de aanschaf van winterbanden te anticiperen en om niet tot het laatste moment te wachten. Dit is de beste garantie om het merk en profiel van de gewenste band te kiezen.

Pneus Online™, die de ergonomie van zijn site heeft verbeterd om klanten nog beter te kunnen adviseren, biedt een hele ruime keuze van winterbanden van alle bekende merken, maar ook sneeuwkettingen aan. Bij het bestellen van winterbanden bij Pneus Online™, bespaart u tussen 20 en 40% in vergelijking met de prijzen bij een autodealer.

Bovendien, biedt Pneus Online™ u voor elke aankoop van banden, gratis levering aan huis of in een van de 13 894 montagecentra: https://www.banden-pneus-online.nl !

Enkele cijfers over Pneus Online™
14,7 M € omzet in 2009
Pneus Online verkoopt in Nederland, Italië, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Engeland, Portugal, België, Luxemburg, Spanje, Ierland en ook Canada sinds 2 September!
13 894 montagecentra in Europa voor de levering en de montage van bestelde banden
1,03 miljoen banden te koop
Meer dan 1,2 miljoen bezoekers per maand

pneus-online-cp-nl-2010-10.pdf