Even geduld a.u.b...
Even geduld a.u.b...

Hankook autobanden: Het complete assortiment Hankook autobanden

Hankook band
Omdat veel autofabrikanten in Azië kiezen voor een eerste standaarduitrusting met Hankook banden, wordt voor de vervanging vaak, op mondiaal niveau, ook de voorkeur gegeven aan Hankook banden.
Hankook, gevestigd in Seoul in Zuid Korea, heeft al sinds zijn oprichting aangetoond te beschikken over net zo veel verlangen als "wetenschap" om zich te ontwikkelen en zijn stempel te drukken op het gebied van bandenproductie. Met een opening naar meer dan 170 landen is Hankook tegenwoordig één van de acht grootste fabrikanten. De ambitie om alle voorspellingen tegen te spreken heeft de Koreanen ertoe bewogen om tot 2010 een verhoging van de productiviteit te voorzien van bijna 70 miljoen banden.
De Hankook banden, die zeer concurrerend zijn, zijn gereputeerd om hun duurzaamheid en onbesproken wegligging op zowel droog, nat, maar vooral besneeuwd wegdek. Behalve aan plaatselijke merken zoals Hyundai, Daewoo of Kia, levert de Koreaanse fabrikant ook aan gerenommeerde merken als Mercedes, GM, Volkswagen, of Chrysler. Hankook is een vertrouwde klant van de Australische Rallye die hij sinds een bepaalde tijd volgt en waarvoor hij zich in 2006 samen met Ford heeft opgegeven. Van merk veranderen


Ontdek onze 58 bandprofielen van het merk Hankook

Hankook Zomerbanden

Hankook Winterbanden

Hankook

Hankook Zomerbanden terreinwagen

Hankook Winterbanden terreinwagen

Hankook

Hankook

Hankook Zomerbanden bedrijfswagen

Hankook Winterbanden bedrijfswagen

Hankook

Hankook


De andere merken autobanden

Hankook autobanden zoeken