Even geduld a.u.b...
Even geduld a.u.b...

Yokohama autobanden: Het complete assortiment Yokohama autobanden

Yokohama band
Yokohama eindigde naast BMW op de eerste plaats van het podium van de "Amerikaanse" Le Mans New England Grand Prix", in Lime Rock Park, in juli 2006.
Yokohama Rubber Company staat onbetwistbaar in de top 10 grootste bandenfabrikanten ter wereld. Deze firma, die werd opgericht in Japan in de 20e eeuw, is erin geslaagd om heel snel door te dringen tot de Amerikaanse en Europese markt en wist zich een plaats te veroveren, dankzij hun vindingrijke formule en bijna "agressieve" wens om uit te breiden. De Japanners waren de eersten die het concept van een asymmetrisch profiel van een band in de Verenigde Staten invoerden. Vandaag de dag gaat deze reputatie hen voor: Japanners staan bekend omdat ze het grote publiek alle kenmerken van high performance banden als gebruikt in officiële competities willen geven.
De band die uit de fabriek van Yokohama rolt is afgezien van voor aangenomen betrouwbaarheid, modern design en veiligheid, ook bekend om de goede grip die hij levert in bochten en bij aquaplaning. Al deze en nog meer goede eigenschappen bezorgde de banden van Yokohama de welverdiende titel "officiële band" in het Amerikaanse kampioenschap van Monterey in 2006. Van merk veranderen


Ontdek onze 178 bandprofielen van het merk Yokohama

Yokohama Zomerbanden

Yokohama Winterbanden

Yokohama

Yokohama Zomerbanden terreinwagen

Yokohama Winterbanden terreinwagen

Yokohama

Yokohama

Yokohama Zomerbanden bedrijfswagen

Yokohama Winterbanden bedrijfswagen

Yokohama

Yokohama

Yokohama Thuiskomers

Yokohama Oldtimer-banden

Yokohama Competitie autobanden

Yokohama Racebanden goedgekeurd voor de weg


De andere merken autobanden

Yokohama autobanden zoeken