Even geduld a.u.b...
Even geduld a.u.b...

Bridgestone motorbanden: Het complete assortiment Bridgestone motorbanden

Bridgestone band
Van 2008 tot 2010 worden alle in de Formule 1 (F1) gebruikte werden geleverd door Bridgestone. Bridgestone Corporation is de eerste fabrikant van banden, gevestigd in Japan. In 1988 breidde de groep zich uit met de overname van Firestone Tire.
Technologie en veiligheid zijn sleutelwoorden in de formule van de Japanse fabrikant die zijn tweede plaats op de wereldmarkt in banden heeft veroverd. Als specialist in het fabriceren van allroad banden, maakt Bridgestone er een persoonlijke zaak van om ecologisch banden te ontwikkelen die geschikt zijn voor rijden in de meest extreme weersomstandigheden. Van een band die zijn stempel draagt kan worden verwacht dat die zich goed gedraagt op nat wegdek, maar dat er bovendien een geluidsbeperkend systeem op is toegepast. En alles "home made".
Deze bijna obsessie van Bridgestone voor innovatie heeft hem in de F1 meerdere prijzen opgeleverd bij de grootsten zoals Ferrari, Williams of Toyota. Behalve voor competitie, worden de banden van deze fabrikant ook gemonteerd op de Audi TT, de BMW Z8 en de nieuwe Mazda Miata MX-5. Van merk veranderen


Ontdek onze 212 bandprofielen van het merk Bridgestone

Bridgestone Custombanden

Bridgestone Banden trail/enduro

Bridgestone Banden competitie/circuit

Bridgestone Banden hyper/super sport

Bridgestone Scooterbanden

Bridgestone Banden touring/urban

Bridgestone Banden off road/cross


De andere merken motorbanden

Bridgestone motorbanden zoeken