Even geduld a.u.b...
Even geduld a.u.b...

Dunlop motorbanden: Het complete assortiment Dunlop motorbanden

Dunlop band
Dunlop heeft banden geleverd voor meer dan 300 competities en testen die werden uitgevoerd over de hele wereld. En dat alleen in 2005.
"Succes met behoud van traditie" is een uitdrukking die deze Britse fabrikant het best kenmerkt. Het is namelijk zo dat Dunlop een historische reputatie te verdedigen heeft die zeer nauw is verbonden met de uitvinding van de eerste band die niet lek kan, uitgevonden door Sir John Boyd Dunlop die zijn naam aan het merk gaf. Al fuseerde het merk in 1999 met de Amerikaanse reus Goodyear, de zetel blijft op de plaats waar de hele ontwikkeling is begonnen, in Birmingham, met behoud van de eigen waarden en het specifieke karakter.
Dunlop, dat in 2003, 2004 en 2005 officieel partner was van de British Touring Car Championship, behoudt nog altijd zijn traditionele lijn: banden bedenken die zeker, betrouwbaar en mooi zijn. Voeg daaraan het gebruik van Brits rubber toe in alle hoeken van de industrie en men begrijpt het respect dat deze fabrikant afdwingt op de wereldmarkt. Dunlop is namelijk gekozen door constructeurs als Audi, BMW, Honda, Lexus, Mercedes-Benz, Nissan, Porsche, Suzuki, Toyota. Vaak genieten Dunlop banden de voorkeur voor een tweede montage op de meeste voertuigen waarvan de oorspronkelijke banden aan vervanging toe zijn. Van merk veranderen


Ontdek onze 184 bandprofielen van het merk Dunlop

Dunlop Banden Harley Davidson

Dunlop Banden touring/urban

Dunlop Banden trail/enduro

Dunlop Custombanden

Dunlop Banden off road/cross

Dunlop Scooterbanden

Dunlop Banden competitie/circuit

Dunlop Banden hyper/super sport


De andere merken motorbanden

Dunlop motorbanden zoeken