Even geduld a.u.b...
Even geduld a.u.b...

Kingstar autobanden: Het complete assortiment Kingstar autobanden

Kingstar band
Kingstar is een bandenmerk uit Nederland. Banden van Kingstar, de Nederlandse tegenhanger van het wereldberoemde merk Hankook, zijn producten uit de Hankook-stal die naar het voorbeeld van de Hankook-banden gemaakt worden. Ze zijn uitgerust met de beste Hankook-technologieën en worden in fabrieken van Hankook gemaakt, in een voortreffelijk scala aan afmetingen.
Hankook werd opgericht in 1941. Het was één van de eerste en belangrijkste bandenfabrikanten in Korea. Sindsdien is Hankook een sectorleider in Korea, die een uiteenlopend assortiment banden voor personenwagens, vrachtwagens en andere bedrijfsvoertuigen op de markt brengt. Het bedrijf kreeg jaar na jaar de 7e plaats wereldwijd en de 3e plaats in Azië toegekend door het tijdschrift Modern Tire Dealer. Via een volwaardig, wereldwijd verkoopnet worden de producten van Hankook in meer dan 180 landen verkocht. De producten van het merk zijn onovertroffen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en uitzonderlijk prestatievermogen.
Kingstar omvat verschillende modellen, waarvan H714 en K106 de populairste van de Koreaanse merken zijn. Terwijl K106 een 'high performance'-radiaalband is, maakt H714 gebruik van de beste Hankook-technologie, om voor een precieze stuurrespons, een goede tractie en stabiliteit bij hoge snelheden en tijdens het nemen van bochten te zorgen. Kingstar is vooral bekend om zijn winterbanden, die zelfs in moeilijke weersomstandigheden voor veiligheid en prestatievermogen zorgen. Pneus Online biedt een breed scala aan bandenreferenties van Kingstar aan. Van merk veranderen


Ontdek onze 7 bandprofielen van het merk Kingstar

Kingstar Zomerbanden

Kingstar Winterbanden

Kingstar Zomerbanden bedrijfswagen

Kingstar Winterbanden bedrijfswagen


De andere merken autobanden

Kingstar autobanden zoeken