Even geduld a.u.b...
Even geduld a.u.b...

Nexen autobanden: Het complete assortiment Nexen autobanden

Nexen band
Nexen Tyre Corporation, dat in 1942 opgericht werd, heeft een traditie van ongeveer 70 jaar als leider in de sector van de bandenproductie. Dit bedrijf, dat oorspronkelijk naar de naam Heung-A Tyre luisterde, genoot erkenning als het eerste bandenbedrijf van Korea, dat in 1956 met de productie van autobanden begon. Later ontwikkelde het bedrijf zijn technologie via een overeenkomst met een Japanse fabrikant, OHTSU Tyre & Rubber genaamd.
In 2000 veranderde het bedrijf zijn naam van Woosung Tyre in Nexen Tyre Corporation, waarin "Nexen" een combinatie van de woorden "next" (volgende) en "century" (eeuw) is. In hetzelfde jaar werd Nexen Tyre voor de allereerste keer op de KOPSI-markt voor indextermijncontracten genoteerd. Vervolgens verkende de fabrikant de SUV-markt door verschillende 'high performance'-banden voor SUV's op de markt te brengen.
Nexen Tyre kreeg in 2005 een octrooi voor de productie van banden met nanocomposieten uit rubber / gelaagd silicaat, die het marktaandeel en de reputatie van de fabrikant verbeterden. In de loop der jaren steeg het binnenlandse marktaandeel van Nexen Tyre Corporation van 8 % tot 20 %, dankzij de sterke inzet op autobanden, een uitzonderlijke klantenservice en kwaliteitsproducten. Met een jaarlijkse omzet van meer dan $ 600 miljoen en meer dan 2000 werknemers wereldwijd wordt Nexen Tyre Corporation gewaardeerd voor de waarde van zijn producten. Pneus Online biedt referenties voor verschillende modellen van Nexen-banden. Van merk veranderen


Ontdek onze 79 bandprofielen van het merk Nexen

Nexen Zomerbanden

Nexen Winterbanden

Nexen

Nexen

Nexen Zomerbanden terreinwagen

Nexen Winterbanden terreinwagen

Nexen

Nexen Zomerbanden bedrijfswagen

Nexen Winterbanden bedrijfswagen

Nexen


De andere merken autobanden

Nexen autobanden zoeken