Even geduld a.u.b...
Even geduld a.u.b...

Uniroyal autobanden: Het complete assortiment Uniroyal autobanden

Uniroyal band
Banden van Uniroyal – De regenexpert
Zomer-, winter- of vierseizoensbanden – banden van Uniroyal zijn ook altijd regenbanden die u betrouwbaar en veilig door nat weer brengen.

De regenband – Water, het element van Uniroyal
Uniroyal biedt veilige banden met een hoog rijcomfort die rijplezier en veiligheid garanderen – in het bijzonder op natte straten. Want Uniroyal banden hebben optimale eigenschappen voor het rijden op een natte ondergrond. De banden kunnen uitstekend water afvoeren, aquaplaning voorkomen en garanderen ook bij een natte ondergrond een perfecte grip op de weg.

Toonaangevend: technologie en innovatie
Sinds de oprichting in 1868 verbetert Uniroyal zijn producten continu om deze in het bijzonder voor slechte weersomstandigheden steeds sterker te maken. Door de natuur geïnspireerd heeft Uniroyal de Shark Skin technologie ontwikkeld waarbij het bandprofiel dezelfde eigenschappen heeft als de huid van een haai om water bij geringe stromingsweerstand nog effectiever te kunnen afvoeren.

Bekroond design
De banden van Uniroyal presteren niet alleen optimaal bij regen, ze zien er ook fantastisch uit. Meerdere gerenommeerde designprijzen als de Red Dot Award voor productdesign en de iF Design Award hebben de banden van Uniroyal Reifen al gehuldigd.

Een merk van Continental
Uniroyal is een merk van Continental en profiteert van de perfecte infrastructuur van de fabrikant voor zowel onderzoek en ontwikkeling als de productie. Dankzij de krachtige prestaties op de achtergrond kan Uniroyal een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden. Van merk veranderen


Ontdek onze 23 bandprofielen van het merk Uniroyal

Uniroyal Zomerbanden

Uniroyal Winterbanden

Uniroyal

Uniroyal Zomerbanden terreinwagen

Uniroyal Winterbanden terreinwagen

Uniroyal

Uniroyal Zomerbanden bedrijfswagen

Uniroyal Winterbanden bedrijfswagen

Uniroyal

Uniroyal Thuiskomers


De andere merken autobanden

Uniroyal autobanden zoeken