Even geduld a.u.b...
Even geduld a.u.b...

F.A.Q. - Mijn online account - Mijn kortingscodes - mijn spaarkaart - Mijn vrienden aanbrengen

 • Ik heb een kortingscode ontvangen, hoe kan ik deze gebruiken?

  De promocode dient in het daarvoor bestemde veld op de betaalpagina worden ingevoerd (Laatste stap van de bestelprocedure) en klik vervolgens op "OK"
  .De verkregen korting wordt meteen weergegeven en afgetrokken van het totaalbedrag van de bestelling.
  Er kan slechts één Promocode per bestelling en per klant gebruikt worden: meerdere Promocodes en/of andere kortingen of commerciële uitingen kunnen niet samen gebruikt worden.

  Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden? Neem contact met ons op
 • Hoe werkt de spaarkaart?

  Bij Pneus Online belonen wij uw trouw. Zodra uw account is aangemaakt, beschikt u automatisch over de spaarkaart van de website. € 1,00 is 1 punt waard. Om de kaart te vullen en een kortingsbon van € 50,00 te krijgen die u voor uw volgende bestelling gebruiken kunt, moet u in totaal 1320 spaarbanden verzamelen. De tegoedbon zal automatisch in uw account ter beschikking gesteld worden en kan voor uw volgende bestelling gebruikt worden..
  Om het aantal spaarbanden die u al heeft gespaard te raadplegen en te kijken wanneer u de kortingsbon van€ 50,00 kunt gebruiken, hoeft u zich enkel in te loggen in uw Pneus Online-account door te klikken op "Mijn Account" en vervolgens te klikken op "Klantenkaart".

  Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden? Neem contact met ons op
 • Hoeveel korting krijg ik als ik een vriend aanbreng?

  U moet het e-mailadres van uw de persoon die u wilt aanbrengen in uw eigen account invoegen, zodat de aangebrachte persoon van een korting van 3 € op zijn bestelling kan genieten.
  Tien dagen na de bestelling door deze laatste, ontvangt u een kortingsbon van 5 € in uw account.

  Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden? Neem contact met ons op