Even geduld a.u.b...
Even geduld a.u.b...

F.A.Q. - Voor mijn bestelling - Prijsaanpassing

 • Ik heb ergens anders goedkopere producten gevonden. Past u uw prijzen aan?

  Indien u de producten goedkoper vindt op een andere website, dan past PNEUS ONLINE zijn prijzen aan aan die van de concurrent en kan u tot en met 3% extra korting worden aangeboden onder bepaalde voorwaarden:

  • in het kader van prijsaanpassing tegenover de concurrentie mag Pneus Online niet met verlies verkopen,
  • het artikel moet identiek zijn en op internet verkocht worden: een nieuwe band met dezelfde afmetingen, indexen, van hetzelfde merk, profiel en fabricagejaar,
  • de leveringstermijn mag die van PNEUS ONLINE tussen 3 en 5 werkdagen,
  • de prijsaanpassing kan niet worden gebruikt met promotiecodes of enige andere vorm van korting of commerciële tegemoetkoming.


  De prijsaanpassing is alleen beschikbaar voor auto-, motorbanden en velgen, uitgezonderd andere producten.

  Om een prijsaanpassing aan te vragen, klik hier
 • Hoe werkt een prijsaanpassing?

  - U dient contact met ons op te nemen VOORDAT u uw bestelling op onze website plaatst, d.m.v. het contactformulier en het e-mail adres van uw account te geven, de website van de concurrent, de precieze kenmerken van het product (band of velg), het aantal en indien mogelijk, de URL-link om aan deze informatie te komen.
  - als de prijsaanpassing geaccepteerd is, stellen wij een overeenstemmende kortingsbon ter beschikking in uw account, die u voor het product gebruiken kan, waarvoor u een prijsaanpassing aangevraagd heeft. De bon is gedurende 24 uur geldig vanaf het moment waarop de korting werd toegekend.

  Om een prijsaanpassing aan te vragen, klik hier